Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Det är många som ringer oss

Vi prioriterar att besluta om medlemskap och betala ut ersättning. Därför har vi begränsat telefontiderna till våra handläggare till 9-11. Läs våra frågor och svar om a-kassa och corona och om regeringens förslag till nya regler

Kom i kontakt med oss

Om du är medlem och behöver komma kontakt med oss gör du det enklast genom att logga in på en av våra e-tjänster och kontakta oss där. Du kan också skicka dina handlingar genom att ladda upp dem i e-tjänsterna.

Om du inte är medlem eller behöver teknisk support kan du använda formuläret nedan för att mejla. Tänk på att vi bara kan svara på allmänna frågor per mejl. 

Undrar du om medlemskapet eller avgiften?

Om du är medlem hos oss och har en fråga om ditt medlemskap, vill se dina fakturor eller ändra betalningsmetod kan du göra det genom att logga in på Mitt medlemskap.

Logga in på Mitt Medlemskap 

Undrar du något om ersättningen?

Om du är medlem hos oss och har en fråga om din ersättning eller vill skicka in handlingar kan du göra det genom att logga in på Mina sidor.

Logga in på Mina Sidor

Vill du hellre ringa oss?

Våra telefontider är vardagar klockan 9.00 till 12.00 och 13.00 till 15.00.

0770 77 77 88

Vill du skicka handlingar per post?

Om du inte kan använda våra e-tjänster går det bra att skicka dina handlingar per post.

Unionens a-kassa
FE 14
930 88 Arjeplog

Du kan också chatta med oss

Vardagar 9.00–12.00 och 13.00–15.00 kan du kontakta oss via chatten här på hemsidan.

I chatten svarar vi på allmänna frågor om medlemskapet och försäkringen och hjälper dig med teknisk support. Vi kan inte svara på specifika frågor som rör dig eller ditt ärende via chatten eftersom det inte är ett säkert sätt att hantera dina personuppgifter på. Har du en fråga som rör ett ärende kan du logga in i Mina Sidor eller Mitt medlemskap.

Skriv inga personuppgifter i chatten

Skriv inte några personuppgifter i tjänsten, till exempel personnummer eller namn eller annan information som kan knytas till dig som person. Tänk på att dina frågor och de svar som skickas till dig via chatten är allmänna handlingar och kan komma att lämnas ut om någon begär det.

Din ip-adress är en personuppgift

Vi använder din ip-adress för att ta emot din fråga och att leverera ett svar till dig. Det räknas som personuppgiftsbehandling.

Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter