Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Att jobba på Unionens a-kassa

Unionens a-kassa ska vara det självklara valet! Vi ska vara en attraktiv medlemsorganisation för alla inom vårt verksamhetsområde men också för medarbetare med rätt kompetens nu och för framtiden.

På Unionens a-kassa är vi cirka 260 anställda och vi har kontor i Stockholm och i Malmö.

Vi är en av Sveriges största a-kassor med 730 000 medlemmar och vårt uppdrag är att fatta beslut i ärenden om medlemskap och ersättning enligt lagen om arbetslöshetskassor (LAK) och lagen om arbetslöshetsförsäkring (ALF).

Många bra förmåner

Givetvis har vi ett riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension. Vi har också ersättning för utlägg vid läkarbesök och väl tilltaget motionsbidrag. Vår arbetstid ger utrymme för flexibilitet under ansvar. Vi sitter i nyrenoverade lokaler, både på Södermalm i Stockholm och i centrala Malmö.

Vi arbetar aktivt för att ha en arbetsmiljö som bidrar till att hälsa, arbetsglädje och utveckling främjas, och du ges naturligtvis möjlighet att använda din motionstimme.

Hos oss får du en ergonomiskt utformad arbetsplats med individuella hjälpmedel.

Hur är det att arbeta på en av Sveriges största a-kassor?

Några medarbetare på Unionens a-kassa berättar här om varför de har valt att jobba hos oss. Välkommen att söka till oss du också!

Träffa några av våra medarbetare

"Att få vara en ordningsam och pedagogisk problemlösare är nog det roligaste med mitt jobb"
Försäkringsutredare på Unionens a-kassa

"Jobbet som försäkringsansvarig lät roligt."
Anna-Lena Leksell, försäkringsansvarig

Lediga tjänster 

Vill du vara en del av Unionens a-kassa och vara 100 procent viktig varje dag? ​​​​​​​​​​​​​​

Vi använder Vismas rekryteringsverktyg för att annonsera våra lediga tjänster.

Se våra annonser

 


Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter när du söker jobb hos oss.

  • Uppdaterad: 14 februari 2023

Vill du vara en del av Unionens arbetslöshetskassa och vara 100 procent viktig varje dag?

Unionens a-kassa är den näst största arbetslöshetskassan i Sverige med 720 000 medlemmar. Vi är cirka 250 anställda med kontor centralt i Malmö och på Södermalm i Stockholm.

Vi fattar beslut i ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning enligt lagen om arbetslöshetskassor (LAK) och lagen om arbetslöshetsförsäkring (ALF). Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar många människors vardag.

På Unionens a-kassa lägger vi stor vikt vid kvalitet, effektivitet, tillgänglighet och engagemang. Vår vision är att vara det självklara valet.