Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Att jobba på Unionens a-kassa

Unionens a-kassa ska vara det självklara valet! Vi ska vara en attraktiv medlemsorganisation för alla inom vårt verksamhetsområde men också för medarbetare med rätt kompetens nu och för framtiden.

På Unionens a-kassa är vi ca 170 anställda och vi har kontor i Stockholm och i Malmö.

Vi är en av Sveriges största a-kassor med över 640 000 medlemmar och vårt uppdrag är att fatta beslut i ärenden om medlemskap och ersättning enligt lagen om arbetslöshetskassor (LAK) och lagen om arbetslöshetsförsäkring (ALF).

Många bra förmåner

Givetvis har vi ett av riktigt bra kollektivavtal med tjänstepension. Vi har också ersättning för utlägg vid läkarbesök och väl tilltaget motionsbidrag. Vår arbetstid ger utrymme för flexibilitet under ansvar. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Södermalm i Stockholm och i centralt placerade lokaler i Malmö.

Vi arbetar aktivt för att ha en arbetsmiljö som bidrar till att hälsa, arbetsglädje och utveckling främjas, och du ges naturligtvis möjlighet att använda din motionstimme.

Hos oss får du en ergonomiskt utformad arbetsplats med individuella hjälpmedel.

Hur är det att arbeta på en av Sveriges största a-kassor?

Några medarbetare på Unionens a-kassa berättar här om varför de har valt att jobba hos oss. Välkommen att söka till oss du också!

Träffa några av våra medarbetare

"Att få vara en ordningsam och pedagogisk problemlösare är nog det roligaste med mitt jobb"
Anna Jakobsson, försäkringsutredare

"Jobbet som försäkringsansvarig lät roligt."
Anna-Lena Leksell, försäkringsansvarig

Vill du också jobba på Unionens a-kassa? 

Vi har inga lediga tjänster just nu.

  • Uppdaterad: 16 december 2018