Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Problem att ladda upp dokument i Mina sidor

Just nu har vi problem med funktionen Ladda upp dokument i Mina Sidor, du kan få ett felmeddelande om att dokumentet innehåller virus.

Vår driftleverantör arbetar på att lösa problemet, prova gärna igen lite senare.

Publicerad: 19 oktober 2020

Ny samtyckeshantering från Inkomstförsäkringen

Om du har inkomstförsäkring från Unionen kommer du under hösten kunna ge ditt samtycke till att vi lämnar dina uppgifter till dem. På så sätt slipper du skicka dina utbetalningsspecifikationer vid varje utbetalning.

Under hösten, med start den 22 oktober, kommer du som har haft ett ärende hos oss under de senaste fem veckorna kunna lämna ditt samtycke till att vi lämnar dina uppgifter om din ersättning till Unionens inkomstförsäkring (Unionen Medlemsförsäkring AB). Du som har ett äldre ärende kommer att få möjligheten att lämna samtycke i Mina sidor längre fram.

Fram tills att du får möjlighet att lämna ditt samtycke i Mina sidor behöver du fortsätta skicka dina specifikationer för att kunna få din inkomstförsäkring.

Vid ett samtycke lämnar vi alltså ut den information som Unionen behöver för att kunna handlägga din ansökan om inkomstförsäkring. Du hanterar ditt samtycke i vår e-tjänst Mina sidor och du kan när som helst ta tillbaka ett samtycke.