Du är här: Hem / Om oss / Om webbplatsen Lyssna

Webbplatsen, så här fungerar den!

Sök

I sökrutan kan du söka direkt på ett ord eller dokument. 

Ordlista

Här hittar du kort information och du kan sedan länkar dig vidare till mer omfattande information. Arbetslöshetsförsäkringen är omfattande och komplicerad, så läs gärna mer så att du inte missar viktig information.

Lämna synpunkt

Vi vill att du ska kunna kommunicera med oss så att webbplatsen blir så som du, som användare, vill ha den. Skicka gärna en synpunkt på vad som är bra eller vad vi kan förbättra. 

Tumme upp och tumme ner

För att vi ska veta vilka sidor vi ska utveckla har vi stor användning av vad du tycker. Klicka tumme upp eller ner så vet vi. Vi kan inte göra något åt lagstiftningen men däremot försöka göra informationen tydligare. 

Saknar du någon fråga under Vanliga frågor? 

Om du saknar en fråga under Vanliga frågor så kan du ställa den till oss. Om vi tycker att frågan är vanligt förekommande publicerar vi en variant av frågan på webbplatsen under Vanliga frågor, men vi svarar dig även personligen. Kom ihåg att vi endast kan besvara allmänna frågor under Vanliga frågor. Ärendespecifika frågor behöver du ringa om eller skicka via meddelandefunktionen på Mina sidor. Detta på grund av att vi följer Offentlighets- och sekretesslagen.

Anpassad till funktionsnedsättning

Vår webbplats är anpassad till personer med funktionsnedsättning.

Lyssna-funktion

Trycker du på Lyssna så läses texten upp.

Skriv ut

Du kan skriva ut sidorna på webbplatsen genom att klicka på webbläsarens skriv ut-knapp.

Hjälpte den här sidan dig?Den här sidan hjälpte mig inte Lämna synpunkt