Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Skogs- och Lantbrukstjänstemännens Arbetslöshetskassa (SLAK) har gått samman med Unionens a-kassa

SLAK:s webbplats och e-tjänster har upphört

Webbplatsen www.slf-facket.se/a-kassa-slak och SLAK:s e-tjänster Mina sidor och Mitt medlemskap har upphört. Anledningen är att SLAK har gått ihop med Unionens a-kassa.

Från och med nu hittar du information om medlemskapet i a-kassan och arbetslöshetsförsäkringen här på unionensakassa.se. Från och med den 5 september är det också här du loggar in på e-tjänsterna Mina sidor och Mitt medlemskap.

Fortsatt medlemskap, men nu i Unionens a-kassa

Du som har varit medlem i SLAK är numera medlem i Unionens a-kassa. 

Information till dig som har ersättning

Från och med nu är det vi som administrerar din ersättning. Du behöver inte göra en ny ansökan eller skicka några handlingar med anledning av sammanslagningen.

Du kan logga in på Mina sidor från och med den 5 september. Om du tidrapporterar senast den 9 september kan du få din första utbetalning från oss den 12 september.

Ta bort dina favoritlänkar

Om du har sparat länken till SLAK:s webbsida eller till någon av e-tjänsterna Mina sidor och Mitt medlemskap som favorit, behöver du ta bort dem. De kommer inte gå att använda längre.

Från och med den 5 september kan du logga in på våra e-tjänster

Undrar du om medlemskapet eller avgiften?

Om du är medlem hos oss och har en fråga om ditt medlemskap, vill se dina fakturor eller ändra betalningsmetod kan du göra det genom att logga in på Mitt medlemskap.

Logga in på Mitt Medlemskap 

Undrar du något om ersättningen?

Om du är medlem hos oss och har en fråga om din ersättning, vill fylla i din tidrapport eller skicka in handlingar kan du göra det genom att logga in på Mina sidor.

Logga in på Mina Sidor

Vill du ringa till oss?

Våra telefontider är vardagar klockan 9.00 till 12.00 och 13.00 till 15.00.

0770 77 77 88