Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Utbetalning på torsdagar, med vissa undantag

Vi betalar ut ersättning på torsdagar. Det innebär att du får utbetalning varje vecka om du skickar in en tidrapport i taget. Om du vill ha din ersättning utbetald var fjärde vecka kan du välja att skicka in fyra tidrapporter i taget.

En förutsättning för att du ska kunna få en utbetalning är att du har rätt till ersättning. På Mina sidor kan du se om din tidrapport har blivit registrerad och i så fall när du får nästa utbetalning.

Ändrade datum för utbetalning på grund av helgdag

Vid helgdagar har vi och våra samarbetspartners andra öppettider än vanligt. Utbetalningen kan då bli en annan dag än normalt. 

Ändrade utbetalningsdagar 2019

  • Utbetalningen i vecka 18 sker på fredagen den 3 maj.
  • Utbetalningen i vecka 22 sker på fredagen den 31 maj.
  • Utbetalningen i vecka 23 sker på fredagen den 7 juni.
  • Tidrapport för vecka 51 (16-22 december) kan tidigast betalas ut fredagen den 3 januari.

Vi gör även en utbetalning fredagen den 27 december. Då betalar vi ut ersättning för de tidrapporter som kommit till oss senast den 19 december och som ännu inte har betalats ut. 

Anmäl konto för utbetalning

Du behöver även anmäla till vilken bank och till vilket konto du vill ha din ersättning utbetald. Det gör du på Swedbanks kontoregister.

Om du inte anmäler något konto får du en utbetalningsavi eller en insättning på ett konto som är anslutet till Swedbanks kontoregister sedan tidigare.

Swedbanks kontoregister

Inkomstförsäkring från fackförbundet Unionen

Om du har rätt till ersättning både från oss och från Unionens inkomstförsäkring får du två separata utbetalningar, en från oss och en från Unionen. 

  • Uppdaterad: 7 januari 2019