Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Är du vår nya kontorsvärd?

Nu söker vi en kontorsvärd för tillsvidareanställning i Stockholm.

Vill du vara en del av Unionens arbetslöshetskassa och vara 100 procent viktig varje dag?

Unionens a-kassa är den näst största a-kassan i Sverige med cirka 635 000 medlemmar. Vi är ungefär 170 anställda som arbetar på våra kontor centralt i Stockholm och i Malmö. Vi fattar beslut i ärenden om medlemskap och arbetslöshetsersättning enligt lagen om arbetslöshetskassor (LAK) och lagen om arbetslöshetsförsäkring (ALF).

Arbetslöshetsförsäkringen är en omställningsförsäkring vid arbetslöshet och vårt arbete påverkar många människors vardag. Vi lägger stor vikt vid kvalitet, effektivitet, tillgänglighet och engagemang. Vår vision är att vara det självklara valet!

Tjänsten som kontorsvärd tillhör sektionen Verksamhetsstöd där vi också arbetar med IT, medlemsavisering, ekonomi och skuldhantering.

Vad innebär tjänsten?

Som kontorsvärd ansvarar du tillsammans med din kollega för att bemanna receptionen, ta hand om besökare, säkerställa lokal- och kontorsmiljön, göra beställningar av kontorsmaterial, hantera in- och utgående post och ta emot och åtgärda felanmälningar via ärendehanteringssystem och mejl.

Som kontorsvärd är du även behjälplig vid felanmälan och uppföljning av fastighetsfrågor och säkerhetsfrågor som larm och brand med mera. I tjänsten ingår kontakt med kollegor, medlemmar och leverantörer.

Som kontorsvärd gäller det att ha en helhetssyn och arbeta proaktivt inom organisationen, att se och lyssna in vad behoven är och hur man kan stötta verksamheten på bästa sätt för att kunna erbjuda en god och bra service inom organisationen, men även gentemot externa parter. I tjänsten ingår att ansvara för dokumentation och att rutiner underhålls och upprättas.

Är du den vi söker?

Vi arbetar vi ständigt med kvalitetssäkring och uppföljning av vår verksamhet, allt för att säkerställa att våra medlemmar får bästa möjliga service.

För att passa i rollen behöver du ha följande egenskaper

  • Serviceinriktad – hög servicekompetens internt och externt, mot medlemmar och övriga
    externa, med inriktningen att ge en vänlig, snabb och kvalitativ lösning.
  • Ansvarar och planerar ditt eget arbete utan att göra avkall på helhetssyn, flexibilitet och
    samarbetsförmåga.
  • Lösningsorienterad och målinriktad.
  • Systematisk, strukturerad, noggrann och effektivt.

Unionens a-kassa välkomnar olikheter och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor.

Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan med motivering till varför du söker tjänsten och varför du är lämplig för rollen till Karina.Nordqvist@unionensakassa.se med kopia till Marcel.Teysse@unionensakassa.se

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 27 mars. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Om du har några frågor om tjänsten kan du kontakta sektionschefen för Verksamhetsstöd Marcel Teysse på telefon 072-599 21 53. Du kan även ställa frågor till vårt fackliga ombud Elizabeth Eriksson på mejladress Elizabeth.Eriksson@unionensakassa.se eller telefon 010-183 40 54.

  • Uppdaterad: 12 mars 2019