Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Återkravsutredare - vikariat

Vi söker en återkravsutredare som ansvarar för att utreda och fatta beslut i återkravsärenden. Du kommer också att bereda och verkställa ärenden om uteslutning, frånkännande av ersättning och polisanmälningar.

Vill du vara en del av Unionens a-kassa och vara 100 procent viktig varje dag?

Unionens arbetslöshetskassa är den näst största arbetslöshetskassan i Sverige med cirka 630 000 medlemmar. Vi är drygt 170 anställda med kontor centralt i Stockholm och i Malmö. Vi är en organisation som möter framtiden med ett digitaliseringsfokus. Vår vision är att vara det självklara valet.

Är du den vi söker?

Vi vill att du har högskoleutbildning eller annan liknande erfarenhet. Du har erfarenhet av arbete på en arbetslöshetskassa och är van vid att jobba med olika typer av ärenden inom arbetslöshetsförsäkringen. Du är intresserad av medlemsorienterad verksamhet, är serviceinriktad och sätter medlemmen i fokus.

Som person är du analytisk, strukturerad och har yrkesmässig integritet. Du har också en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt kan och vill arbeta mot mål, både individuella och gemensamma. Du är kommunikativ, har god stilistisk förmåga samt har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Förutom kompetens och kvalifikationer kommer stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Erfarenhet av arbete med återkravs- och sanktionsärenden på en arbetslöshetskassa är meriterande.

Vad vi kan erjuda dig

Vi erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett öppet och respektfullt klimat där vi välkomnar olikheter i personalgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Vi arbetar i en modern miljö och har god balans mellan arbete och fritid. Som medarbetare är du 100 procent viktig varje dag.

Var och när

Vikariat på heltid under tiden 15 maj till 15 november 2019 med placering på Södermalm i Stockholm.

Är du intresserad?

Vi önskar din ansökan senast 29 mars 2019. Vi kommer att ha löpande intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Jeanette Mandl som är försäkringssektionschef på e-post jeanette.mandl@unionensakassa.se.

Du kan också ställa frågor till vårt fackliga ombud Nanna Andersson på e-post nanna.andersson@unionensakassa.se eller telefon 010-183 41 32.

Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan märkt Återkravsutredare vikariat till karina.nordqvist@unionensakassa.se.

 

  • Uppdaterad: 5 mars 2019