Den här sidan använder Javascript för vissa funktioner. Om du vill att alla funktioner ska fungera korrekt behöver du tillåta javascript.

Publicerad: 18 april 2022

Mina sidor stängd tisdag 26 april till och med söndag 1 maj

Vi byter till ett nytt ärendehanteringssystem. Under tiden vi installerar det nya systemet är e-tjänsten Mina sidor stängd. Men du kommer att kunna skicka din tidrapport på måndagen och vi betalar ut ersättning på torsdagen som vanligt.

Efterfrågan på digitala tjänster ökar i samhället - man vill ha tillgång till tjänster vid dygnets alla timmar och att snabbt och smidigt kunna utföra sina ärenden direkt i mobilen. Eftersom vårt nuvarande ärendehanteringssystem inte helt kan leva upp till de krav på digital service som ställs idag, har Sveriges 24 a-kassor gemensamt beslutat att ta fram ett nytt system. Målet är att vi ska öka vår effektivitet och få mer nöjda användare och medlemmar.

Hur påverkar bytet dig som söker ersättning?

Om du söker eller får ersättning från oss kommer alla dina uppgifter att föras över till vårt nya system. När vi installerar det nya systemet och för över uppgifterna är Mina sidor stängt. Det innebär att du inte kommer att kunna logga in på Mina sidor från och med tisdagen den 26 april. Men du kommer att kunna skicka din tidrapport på måndagen och vi betalar ut ersättning på torsdagen.

Det tar längre tid att få svar på meddelanden

Om du skickar ett meddelande till oss strax innan Mina sidor stänger ber vi dig ha överseende med att det kommer ta längre tid innan du får ett svar.

Du får längre tid att göra dina uppgifter

Får du ett meddelande om att du har uppgifter att göra på din Att göra-lista veckorna före stängning kommer du att få en extra vecka på dig att komplettera ditt ärende.

Den 2 maj är Mina sidor igång igen

Från och med den 2 maj kan du logga in på Mina sidor igen.

Om du behöver kontakta oss under veckan Mina sidor är stängt

Under veckan som Mina sidor är stängt kan du ringa eller chatta med oss på förmiddagarna.